Wit-op-wit is de nieuwe 'double denim' | mode meid

2021-11-16 11:02:27 By : Mr. Millie Li Mily

Hoewel je misschien net gewend bent geraakt aan de dubbele denim trend, is er al een nieuwe trend op komst. Wit op wit. Een heerlijke zomerse look, wat vinden jullie? Wij zijn fans en delen graag enkele inspirerende beelden. 

Misschien heb je nog een beetje een tandartsassistente-beeld in je hoofd met wit-op-wit, maar daar hopen we verandering in te brengen. Wit-op-wit ziet er fantastisch uit en is zeker een zeer geschikte optie voor de zomer. Ben je nog niet overtuigd, bekijk dan onderstaande inspiratiebeelden en kijk hoe je deze looks zelf kunt creëren. 

Een combinatie die we vaak tegenkomen is een witte korte broek met een witte blouse. Vaak heeft deze blouse een knoop erin. Super zomers! Wist je trouwens dat het dragen van wit veel voordelen heeft? In dit artikel geven we 6 redenen waarom iedereen witte kleding zou moeten dragen. 

Oversized blouse van linnenmix met borstzak

Zilveren ketting & hanger graveerschijf

Witgouden ring Circle of Life

De witte look kan ook heel goed samen met een lange, denim, witte mom jeans. Een witte top erop en dan los met sieraden. Want juist op zo'n 'wit canvas' vallen sieraden op. Pak alles wat je hebt: kettingen, oorbellen, ringen en armbanden. Die sieraden zien er geweldig uit. Dat beeld van de tandartsassistente is nu weg, nietwaar? 

Mom cropped mom jeans met hoge taille en taps toelopende pijpen

Zilver vergulde ketting 3layering bar/dog tag

De wit op wit trend hoeft niet helemaal wit te zijn. Gebroken wit is ook een geschikte kandidaat. En een combinatie van wit met off-white is ook erg leuk. Lees trouwens dit artikel als je wilt weten welke kleur ondergoed je het beste onder wit kunt dragen. Zo is je wit-op-wit outfit helemaal af. 

Scotch & Soda | de bijenkorf

Scotch & Soda | de bijenkorf

Claudia Straeter | de bijenkorf

Bij wit-op-wit denk je waarschijnlijk niet meer direct aan een tandartsassistente. We kunnen ons voorstellen dat je deze trend een beetje spannend vindt. Witte kleding is natuurlijk erg besmettelijk (lees: vlekgevoelig). Maar laat dat je er alsjeblieft niet van weerhouden om deze trend te dragen. Wij hebben de vier gouden tips waarmee je elke vlek uit witte kleding haalt. Met deze trucs zeg je vaarwel tegen elke vlek en draag je met een gerust hart wit-op-wit! Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment witte artikelen:

Zo krijg je elke vlek uit witte kleding

De iconische witte Adidas sneaker gaat 'groen'

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Dit zijn de 5 grootste tassentrends van deze zomer Mode Lees ook Deze rok staat iedereen (ook jou) Mode Lees ook 5 manieren om de minirok deze zomer te dragen Mode Lees ook Keuze van de redactie: de beste sandalen uit de winkel Mode Altijd op daten? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Dit zijn de 5 grootste tassentrends van deze zomer

Deze rok past bij iedereen (ook bij jou)

5 manieren om de minirok deze zomer te dragen

Editors pick: de leukste sandalen in de winkel

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.